"F-5ens Venner" i arbeid
Venner av jagerflyet F-5 Freedom Fignter møttes i befalsmessa på Ørland Hovedflystasjon onsdag den 23.februar 2011. Hensikten med møtet var å lodde stemningen for å opprette foreningen F-5ens Venner. 28 interesserte flyfolk med bakgrunn fra jobbing på F-5en møtte opp og et interimstyre for videre jobbing med saken ble valgt. Følg med i utviklingen på denne siden.

Kr 20.000 til F-5ens Venner

Skriv ut PDF

Vår forening har fått seg et enormt løft. Under Ørland Sparebanks årlige gaveutdeling til bygdas lag og foreninger, som fåregikk i Ørland Kultursenter, ble vi tildelt en gave på hele 20.000 kroner. En av våre egne flygere, Leif Skei, ble den stolte mottaker av gaven i nærvær av 450 gjester i kultursalen.
Dette er ikke bare et økonomisk løft for oss, men også en anerkjennelse av saken som vi har så stor tro på og jobber for. Vi er ikke "Gutteklubben Grei", men en seriøs og livskraftig forening som ikke bare er et "Ørland-fenomen", men en landsomfattende flyhistorisk forening. Personlig føler journalisten en stolthet som gir stor inspirasjon for å jobbe videre for at vi skal nå våre mål. Jeg regner med at hele foreningen føler akkurat det samme.
Det skjer ting som våre lesere snart skal få høre om, men fortsatt mangler det endelige vedtakt på at vi får vårt eget fly å skru på og vise frem for folk flest både i lufta og på bakken. 

F-5ens Venner takker Ørland Sparebank  for gaven og vi lover at banken skal sitte igjen med inntrykket av at dette var vel anvendte midler.