Send bilder og stoff

Foreningen "F-5ens Venner" er en flyhistorisk forening som har sitt fysiske tilhold ved Ørland Hovedflystasjon. Men det betyr ikke at all aktivitet og fokus skal være fra Ørland. Vår forening er en historisk forening for hele landet, og på hjemmesiden skal dette synes. Nå er det lettere for webmaster å skaffe bilder og stoff fra Ørland enn andre steder i landet, og derfor er det viktig at dere som sogner til andre flystasjoner sender materiell til oss. Noe er kommet og det takker vi for, men vi håper på mer. 

Mvh Kåre Petter Sundet, web-master

Vi er venner av jagerflyet "F-5 Freedom Fighter", og vi har i 2011 startet prosessen med å bygge opp en venneforening for dette fantastiske flotte flyet.

Foreningen "F-5ens Venner" har følgende interimstyre:
Leder: Ole K. Kirkeland
Nestleder: Jan Ove Fenstad
Kasserer: Knut Rune Schancke 
Sekretær: Kåre Petter Sundet
Styremedlem: Trond Amundsveen 
Styremedlem: Arild Johansen 

 Da vi startet opp prosessen med venneforeningen var vi 28 interesserte som alle har  jobbakgrunn med F-5en ved Ørland Hovedflystasjon. Det er også kommet til noen interesserte fra andre flymiljøer i kongeriket, men foreløpig har vi ikke registrert noen som medlemmer, bare som venner. Så snart vi har ting på stell vil vi registrere alle interesserte som medlemmer og informasjoner vil komme. Hovedsakelig ved hjelp av denne hjemmesiden. Så snart medlemskontingenten er betalt er man et medlem.

 

Ønsker du kontakt kan du klikke deg inn på "Kontakt oss" og derfra sende en mail. Ellers så kan du jo se på "vennelisten" under menyknappen "Medlemmer" i toppmenyen for å se om du finner noen du kjenner. Ta gjerne kontakt. 

Første felles oppgave:
Webmaster har nesten ingen bilder av norske F-5er. Har brukt bilder jeg har funnet på nettet. Hvis noen har gode bilder:  
-Ikke nøl, send dem til webmaster. Vil snarest ha et superbilde til bakgrunnsbilde som erstatning for den amerikanske F-5en som ligger der nå.

Er egentlig på jakt etter hva som helst av bilder som har med norske F-5er, personell eller steder å gjøre.
Gamle historiske bilder er veldig velkomment, men de må vel skannes og det kan for mange være en utfordring.
Har du ikke mulighet for skanning kan webmaster gjøre dette, men da må du ta sjansen på å sende
papirkopiene i posten. De vil i så fall bli returnert omgående.


Webmaster mail:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Postadresse:
Kåre Petter Sundet
Hareveien 6
7160 BJUGN