"F-5ens Venner" i arbeid
Venner av jagerflyet F-5 Freedom Fignter møttes i befalsmessa på Ørland Hovedflystasjon onsdag den 23.februar 2011. Hensikten med møtet var å lodde stemningen for å opprette foreningen F-5ens Venner. 28 interesserte flyfolk med bakgrunn fra jobbing på F-5en møtte opp og et interimstyre for videre jobbing med saken ble valgt. Følg med i utviklingen på denne siden.

Vi er venner av jagerflyet "F-5 Freedom Fighter", og vi har i 2011 startet prosessen med å bygge opp en venneforening for dette fantastiske flotte flyet.

Foreningen "F-5ens Venner" har følgende interimstyre:
Leder: Ole K. Kirkeland
Nestleder: Jan Ove Fenstad
Kasserer: Knut Rune Schancke 
Sekretær: Kåre Petter Sundet
Styremedlem: Trond Amundsveen 
Styremedlem: Arild Johansen 

 Da vi startet opp prosessen med venneforeningen var vi 28 interesserte som alle har  jobbakgrunn med F-5en ved Ørland Hovedflystasjon. Det er også kommet til noen interesserte fra andre flymiljøer i kongeriket, men foreløpig har vi ikke registrert noen som medlemmer, bare som venner. Så snart vi har ting på stell vil vi registrere alle interesserte som medlemmer og informasjoner vil komme. Hovedsakelig ved hjelp av denne hjemmesiden. Så snart medlemskontingenten er betalt er man et medlem.

 

Ønsker du kontakt kan du klikke deg inn på "Kontakt oss" og derfra sende en mail. Ellers så kan du jo se på "vennelisten" under menyknappen "Medlemmer" i toppmenyen for å se om du finner noen du kjenner. Ta gjerne kontakt. 

Første felles oppgave:
Webmaster har nesten ingen bilder av norske F-5er. Har brukt bilder jeg har funnet på nettet. Hvis noen har gode bilder:  
-Ikke nøl, send dem til webmaster. Vil snarest ha et superbilde til bakgrunnsbilde som erstatning for den amerikanske F-5en som ligger der nå.

Er egentlig på jakt etter hva som helst av bilder som har med norske F-5er, personell eller steder å gjøre.
Gamle historiske bilder er veldig velkomment, men de må vel skannes og det kan for mange være en utfordring.
Har du ikke mulighet for skanning kan webmaster gjøre dette, men da må du ta sjansen på å sende
papirkopiene i posten. De vil i så fall bli returnert omgående.


Webmaster mail:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Postadresse:
Kåre Petter Sundet
Hareveien 6
7160 BJUGN